Lediga tjänster

Barnskötare för vikariat 100%

Trollskogen är en förskola i Torshälla, utanför Eskilstuna, som drivs som ett föräldrakooperativ. Vi erbjuder en pedagogiskt genomtänkt verksamhet i ljusa och harmoniska lokaler. Verksamheten bygger på Maria Montessoris tankar om barns nyfikenhet och naturliga upptäckarglädje. Vi är en familjär & personaltät förskola där vi sätter barnen i centrum.

Förskolan har ett maxtak på 30 barn fördelade på våra två avdelningar, Blåbär och Lingon. Våra yngsta barn går på avdelningen Blåbär och de äldre barnen går på avdelningen Lingon.

Vi har sex-sju pedagoger som arbetar hos oss samt en personal som hjälper oss i köket. Arbetsgruppen har höga ambitioner att utvecklas och att utveckla verksamheten pedagogiskt, samt att hålla hög kvalité på barnens utbildning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Då en av pedagogerna ska gå på föräldraledighet framöver söker vi dig som är utbildad och erfaren barnskötare gärna med montessoriutbildning och/eller erfarenhet samt intresse för pedagogiken. Vi vill att du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Som person är du lyhörd och har en bra förmåga att skapa goda relationer och samarbete med barn, kollegor och föräldrar. Du har en positiv inställning, reflekterar och ser lösningar. Du tycker det är spännande och utvecklande att jobba med barn och ditt engagemang för att skapa en trygg och positiv miljö för barnen är av yttersta vikt. Vi ser gärna att du är ödmjuk, driven och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet flyter på. Du förväntas aktivt stödja varje barns individuella utveckling och samtidigt etablera och upprätthålla en öppen och förtroendefull kommunikation med föräldrarna. Vi arbetar med läroplanen som grund och montessoripedagogiken som inspiration utifrån varje barns förutsättningar. Därför är det viktigt att du är väl insatt i läroplanen och att du delar vår värdegrund och vår syn på det kompetenta barnet.  

Vi kan erbjuda dig varierande och utvecklande arbetsuppgifter på båda våra avdelningar. Du arbetar tätt med övrig personal och ni ansvarar tillsammans för att utveckla den pedagogiska verksamheten, stimulerar barnens utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och bra utbildning. Vi erbjuder pedagogisk lunch samt friskvårdsbidrag till våra anställda.


  • Tillträde: September/oktober 2024
  • Omfattning: Heltid, vikariat minst 1år
  • Lön: Fast månadslön


Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV. Sista ansökningsdag 6 augusti. Vänligen skicka din ansökan till hr@trollskogen.eu

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att ta del av den!

Önskar du veta mer, kontakta Rektor Louise A Forsell på forestandare@trollskogen.euMer om Trollskogen

Lär känna pedagogerna

Träffa pedagogerna som driver den dagliga verksamheten på Trollskogen

Vår läroplan

Ta del av hur vi arbetar efter läroplan och ger våra barn nycklar till världen

Montessori

Vi arbetar i enlighet och inspirerade av Montessoripedagogiken här på Trollskogen