Träffa Våra pedagoger

Med stort engagemang ger de våra barn en trygg och utvecklande förskoleupplevelse

Hos oss på Trollskogen arbetar sex-sju engagerade pedagoger i den dagliga verksamheten. Pedagogerna är antingen förskolelärare eller barnskötare och flera är även utbildade Montessoripedagoger. I köket finns även ytterligare en personal som ser till att den goda maten serveras och är en viktig del av barnens dag på förskolan.

Rektor

Louise

Rektor, Montessorilärare

Jag har arbetat på Trollskogen sedan 2009 och inom barnomsorgen sedan 2001. Jag arbetar mesta tiden i barngruppen och utöver det har jag administrativt arbete.

För mig är det viktigt att barn får en bra start i livet, de ska känner sig trygga och finna glädje i det de gör och lär sig. Att vi på Trollskogen ser varje individ och hjälpa dem hjälpa sig själva för att utvecklas med god självkänsla och till en god medmänniska.

Jag är montessorilärare sedan 2006 och 2016 utbildad rektor via rektorsprogrammet. Som Rektor är jag spindeln i nätet då jag är länken mellan alla intressenter. Tillsammans med god kommunikation och engagemang kan vi utvecklas som ett föräldrakooperativ. I mitt arbete är en dag aldrig lik den andra vilket gör mitt arbete till världens bästa.


Pedagoger

Jennifer

Förskollärare

Jag har arbetat på Trollskogen sen 2012. År 2021 blev jag färdigutbildad förskollärare och har under åren hunnit få två egna barn. Under mina år på Trollskogen och genom min utbildning har jag fått med mig vikten av att ha ett holistiskt perspektiv. Alla delar i barnens utbildning är olika komponenter som samarbetar för att bygga helheten. Alla är unika individer som lär saker på olika sätt, därför är vikten av att ha ett holistiskt perspektiv otroligt viktigt.  

Jag brinner för att hjälpa barn i sin personliga utveckling, att tro på sig själva och lita på sina egna förmågor.  


Emmelie

Barnskötare, Montessoripedagog

Jag har alltid brunnit för människans utveckling och hur långt hen kan gå bara man har rätt kunskap, stöd och hjälpmedel. Att få arbeta med barn och vara med och lägga grunden till våra framtida generationer är så otroligt givande och roligt och jag trivs som fisken i vattnet.

Jag har varit anställd på Trollskogen sedan 2019. Under år 2022 utbildade jag mig även till Montessoripedagog.

 

Niina

Barnskötare, Montessorilärare

Jag började arbeta på Trollskogen 2008. Jag är utbildad Montessorilärare och brinner för barnens upptäckarglädje - att få utforska och undersöka närmiljön i det lilla till det stora.

Alla dagar händer någonting nytt och det finns alltid saker att upptäcka genom barnens ögon vilket gör arbetet spännande!

Rebecka

Barnskötare

Jag är utbildad barnskötare och har jobbat här sedan sommaren 2022.

Det bästa med Trollskogen enligt mig är att vi arbetar mycket med små grupper, samt att vi är ett sammansvetsat team som kan ge barnen en väldigt trygg och lärorik start i livet.

 

Amanda

Barnskötare

Jag är utbildad barnskötare och gick barn och fritidsprogrammet under gymnasiet. Har arbetat på Trollskogen sedan 2020.

Varje dag är lika kul att följa barnens olika utveckling. Att hjälpa barnen är att hjälpa sig själv.

Karolina

Barnskötare

Jag har arbetat inom förskola sedan 2017 och varit på Trollskogen sedan våren 2020. Det är både spännande och fantastiskt roligt att få följa och vara delaktig i barnens utveckling samt se deras glädje och nyfikenhet till olika saker. Nu är jag tjänstledig för studier fast jobbar när jag kan.

 

Annelie

Köket

Jag har arbetat på förskolan Trollskogen i köket sedan 2018. Jag ser fram emot varje arbetsdag på Trollskogen. Mina arbetsuppgifter är att ta hand om köksbestyren t ex Plocka fram mat vid lunchen, ta hand om disken och fixa inför mellanmål. Jag har härliga och lyhörda kollegor. Barnen kommer gärna till köket och diskuterar lite under dagen. Att jobba på Trollskogen betyder allt för mig.

 

Mer om Trollskogen

Vår läroplan

Ta del av hur vi arbetar efter läroplan och ger våra barn nycklar till världen

Montessoripedagogik

Förstå hur vi arbetar enligt Montessoripedagogiken på Trollskogen

Föräldrakooperativ

Med föräldrar som hjälper till i verksamheten finns det mer resurser och tid från pedagogerna att lägga på barnen

"Vi valde Trollis pga personaltätheten och de fantastiska pedagogerna."

Erik, Pappa på Trollskogen

"Personalen är verkligen vad som gör Trollis unikt. Både deras engagemang och att de verkligen har tid att fokusera helhjärtat på barnen är en stor trygghet."

Anna, Mamma på Trollskogen